Select Page

Maling beregner

Hvor meget maling skal der bruges?

Brug vores beregner til vægmaling og loftmaling herunder som hjælp.

Hvis de leder efter et farvekort kan du finde et stort udvalg her
Farvekort

Her kan du finde et stort udvalg af maling til alle behov.
Se hele udvalget her

Maling beregner – Hvor meget maling skal jeg bruge?

Hvor meget maling skal jeg bruge til dette rum? Det er er spørgsmål som mange nok har stillet sig selv på et tidspunkt. Hvis du selv står i en situation og tænker sådan så frygt ej, hjælpen er nær. Du kan her på siden let benytte både vores vægmaling beregner og vores loftmaling beregner. De er simple at bruge. Du skal bare lave en cirka opmåling af de væge eller loft du ønsker at male. Derefter tasker du dine opmålinger ind i beregneren. Malingsberegneren vil herefter give dig en udregning på hvor meget maling den mener du minimum skal bruge, og hvor meget den anbefaler du skal købe. Den kommer også med et link hvor de kan se et udvalg af maling som kan tilpasses dit behov.

Vægmaling beregner – Hvor meget maling skal man bruge?

Beregneren til vægmaling fungerer sådan at man måler sine væge op og derefter skrive målene ind i beregneren. Man kan beregne fra 1-4 vægge på samme tid. 
Hvis man ønsker kun at beregne 2 vægge så efterlader man bare 0 i de felter man ikke skal bruge og trykker på “beregn”.
Vægmalingsberegneren kommer nu med en anbefaling over hvor mange liter maling der skal købes. Beregneren kommer også med et link til et prisstærkt udvalg af maling som passer til de beregnede behov.

Loftmaling beregner – Kvalitets maling billigt

Beregning af loftmaling har vi gjort let. Du skal bare måle dit loft op og taste dine mål ind i beregneren. Du vil derefter få en anbefaling fra beregneren samt et link til et udvalg af maling som passer til beregningen. Når du skal male lofter er udvalget af maling ret stort. Det gælder dog her, som ved mange andre ting, at det kan være godt at kigge efter kvalitet og pris. Når man kender ens behov er det tit let at finde et godt tilbud på billig maling, selv hvis man ønsker maling fra kendte kvalitetsmærker. Tag f.eks. et kig på det udvalg som beregneren foreslår. Her vil der ofte være tilbud på en maling som passer godt til det beregnede behov.

Køb maling i det lokale byggemarked

Dette er det klassiske valg. Det er oplagt at spænde traileren på bilen og køre ned i det lokale byggemarked efter de materialer som skal bruges til byggeriet. Husk dog at denne løsning oftest tager mere tid end at handle malingen online. Det er ikke sikkert du ser tiden brugt i byggemarkedet som et problem, men hvis du kan spare den her energi så er der mere energi til selve malerarbejdet. Det kan også være at du synes at turen i byggemarkedet er ren hygge, og så er det jo bare med at komme afsted.

Levering fra et online byggemarked.

En let mulighed er at få dit maling og andre materialer leveret fra en webshop. Her er leveringen ofte kun dyr hvis du skal have leveret meget små ordre. Typisk er der gratis levering fra omkring 500 eller lignende. Så hvis du skal bruge en mængde maling svarende til selv ret små vægge så er leveringer fra online køb typisk fragtfri. Det er altid klogt at planlægge sit køb og så købe det hele ind samtidigt i en stor levering.
Du kan typisk vælge dine varer ud på webshoppen og så se hvad deres levering koster. Dette er relativt hurtigt at gøre kan give en god indikator på om handel online er den bedste og billigste løsning til dit byggeprojekt.